Atletiek Almere

Ook atletiek is dit jaar weer van de partij tijdens de Youth Games. Deze sport is te vinden op het Fanny Blankers Koen Sportpark bij de vereniging Almere’81. De vereniging is in 1981 opgericht en telt op dit moment ongeveer 500 leden. Tijdens de Youth Games zullen bijna alle onderdelen aan bod komen. Dit maakt het aantrekkelijk voor alle atleten om deel te nemen.

De afgelopen jaren heeft Atletiek eveneens deelgenomen aan de jeugdspelen. Hieruit zijn positieve ervaringen gekomen. Voor veel deelnemers is het een evenement dat altijd bijblijft. Je bouwt vriendschappen op met deelnemers uit andere steden en daarnaast maak je kennis met andere culturen.
De afgelopen jaren heeft ons team veel medailles weten binnen te halen. Dit succes is te wijden aan het plezier waarmee de atleten meedoen aan dit toernooi. Dit plezier staat bij ons voorop.
In 2018 mogen wij onze cultuur en stad laten zien. Daar kijken de atleten van Almere’81 naar uit! We verwachten dat het een groot en sportief evenement gaat worden. Er worden ongeveer 50 gasten uit de buitenlandse steden verwacht, daarnaast doet Almere’81 mee met ongeveer 25 leden. Een mooi vooruitzicht voor de vereniging en alle atleten!